KATTOTÖIDEN LUOTETTAVA KUMPPANI

Onko vesikatteenne tekninen käyttöikä tullut tiensä päähän? Vai onko monenlaisia ongelmia joita ei ole katon elinkaari ja kustannukset huomioiden enään järkevää korjata  ja haluat vaihtaa kattomateriaaliksi uuden peltikatteen tai tiilikatteen? Kartoitamme tilanteen ja toteutamme saneerauksen alusta loppuun. Vanhan katon purkamisesta, tuuletuksen uusimisesta, eristämisestä, aluskatteiden asentamisesta, rakenteiden uusimisesta, lopulliseen katon maalaukseen. 


KATON KORJAUS- JA PAIKKAUSTYÖT  

Kattoremonttien lisäksi toteutamme pieniluontoisempia katon korjaus- ja paikkaustöitä luotettavasti. Kykenemme tarjoamaan laadukkaat tuotteet ja ratkaisut, jolla nykyisen katon elinkaarta saadaan pidennettyä huomattavasti. Tuotteillamme kykenemme paikkaamaan ja korjaamaan lähes kaikki kattomateriaalit. Kauttamme toteutat täsmäpaikkaukset kattosi vuoto- ja ongelmakohdille. Paikallisten ongelmakohtien paikkaustyöt voidaan toteuttaa esim. Enkopur -tiivistysmassalla.


ENKOPUR- KATTOTIIVISTYKSET VÄHINTÄÄN 5 VUODEN TAKUULLA

Olemme erikoistuneet kattopintojen pitkäikäiseen Enkopur-tiivistykseen, akuutteihin vuotokorjauksiin ja -ehkäisyyn saksalaisilla Enke Werk -tehtaan laadukkailla kattosaneeraustuotteilla. Teemme takuutiivistyksiä sekä yksityisille kotitalouksille että yrityksille ja julkishallinnolle.

Tavoitteenamme on pidentää kattosi elinkaarta hyödyntämällä Enkopur -tiivistemassaa ja muita Enke-tuotteita. Enkopur -tekniikaalla suoritettavat katto- ja muut tiivistykset säästävät rahaa ja pidentävät katon elinkaarta, minkä lisäksi tiivistys auttaa säilyttämään kiinteistösi arvon! 

Enkopur sopii sekä pelti- että huopakatoille. Lisäksi se tarttuu hyvin myös lasi-, muovi- ja puupintoihin, minkä ansiosta se soveltuu erinomaisesti liitoskohtien paikkaamiseen.

Enkopur -tekniikan avulla voimme toteuttaa kattoremontin huomattavasti kustannustehokkaammin kuin perinteisellä täyskattoremontilla. Myönnämme Enkopur -vesitiivistyksille 5 vuoden takuun. Enkopur -tiivistemassan CE-sertifikaatin mukainen elinikä on jopa 25 vuotta.


ENKOPUR KÄYTTÖKOHTEITA

  • VAAKASAUMAT
  • JIIRIT
  • LÄPIVIENNIT
  • KATTOKAIVOT JA VESIKOURUT
  • RAKENNELIITOKSET JA MEKAANISESTI TEHDYT REIÄT

TUTUSTU MYÖS TALVELLA SUOSITTUUN ARTIC SEAL TIIVISTYSMASSAAN TÄSTÄ!


KATTOTURVATUOTTEET

Haluatko uudistaa vanhan kattosi turvalliseksi ja uudelle vuosikymmenelle tai katon uusimisen yhteydessä turvallisuusmääräysten mukaiset kattoturvatuotteet? Kauttamme saat asennettuna kaikki tuotteet vesikouruista kävelysiltoihin.