MAALAAMME VESIKATOT AMMATTITAIDOLLA

Katon maalaus huoltaa ja kaunistaa.

Suoritamme vanhojen sauma- , ja profiilipelti- sekä tiilikattojen huoltomaalausta, uusien kattojen maalausta sekä pinnoitetun peltikaton maalausta rautaisella kokemuksella ja ammattitaidolla. Pohjatöihin käytämme alan uudenaikasimpia ja tehokkaimpia laitteita. 

Katot pestään kuumapainepesurilla (max 90 °C, 500 bar), jolla katon pinnasta saadaan pois kaikki vanha ja huonosti kiinni oleva maali, kaupunkisaaste sekä kasvillisuudesta likaantunut pinta. 

Huoltomaalauksen yhteydessä poistamme mahdollisen ruosteen ja maalin hilseilyn koneellisesti ja mekaanisesti sekä korkeapainepesulla. Näillä toimenpiteillä varmistamme laadukkaan työn sekä katon pitkäaikaisen maalipinnan pysymisen. 

 

JULKISIVUMAALAUKSET

 Ulkoseinät ovat päässeet hieman rapistumaan, väri ei enää miellytä silmää tai uusi talo vaatii uuden upean pinnan. Käänny puoleemme, niin saat laatua pohjatöistä pintaan. Suoritamme kaikki omakoti-, pari- ja rivitalojen ulkomaalaukset vuosien ammattitaidolla: seinät, sokkelit, ikkunat, räystäänaluset, peltikatot, kourut ja syöksyt. Teemme myös tarvittavat kirvesmiestyöt, kuten eristystyöt sekä paneelaukset.